Sajt namenjen LGBT populaciji

I N T E R V J U

Procitajte intervju koji smo napravili sa autorom price:" Oduvijek me privlačilo muško tijelo” , koja je objavljena na Lepotani.com  http://www.lepotani.com/articleview.aspx?articleid=21058

Lepotani.com: “Da li bi sebe opisao kao decka koji skace s kurca na kurac?”

 

ODGOVOR: To bi možda široj publici bilo zanimljivije za čitanje, ali definitivno ne. I ne vjerujem da je heteroseksualcima to cilj i želja. Meni je vrlo bitno znati s kim sam, jer osim seksualne ugode bitna mi je i nježnost s osobom koja mi se sviđa.

Lepotani.com: “Koliko si kurceva popusio do sada?”

ODGOVOR: Točno pet, ali samo su dva bila u pravoj iskrenoj, ljubavnoj vezi, ma koliko to danas zvučalo otrcano. 

Lepotani.com: “Koliko te je tipova jebalo u dupe?”

ODGOVOR: Četvorica. Vrijedi isti dodatak kao i na prethodno, uz opasku da su dva koristila zaštitu a dve ne. I uvijek mi je bilo ljepše bez zaštite, no promiskuitetnima to definitivno ne bih preporučio.  

Lepotani.com: “Da li te pali da progutas spermu?”

ODGOVOR: Sve sam zapravo rekao u svojoj priči. Vjerujem da je mnogima gadljiva ta pomisao ali sa nekim tko te iskreno pali i do koga ti je stalo, koga poznaješ to je super. Ja sam to redovito radio dvojici svojih ljubavnika. Bezbroj puta. I sad se napalim kada pomislim na njih i na to vrijeme.

Lepotani.com: “ Da li volis kada ti momci svrsavaju u guzi?”

ODGOVOR: Naravno sa onima koje volim želim, jer nadam se da će se svi složiti nije baš ugodno nakon analnog odnosa uzeti ga u usta....

Lepotani.com: Da li te uzbudjuje da te momci spankinguju?

ODGOVOR: Ponekad svakako. A tko ne voli?

Lepotani.com: “Da li te pale perverzije i koje?”

ODGOVOR: Ne baš. Malo grubosti, vezivanja i takvih igrica to da, ali ne uvijek. Pali me apsolutno kada se netko poigrava sa mnom, do neke razumne mjere. Probao sam seks sa ljubavnikom pred nekoliko muškaraca i jednoj sauni i bilo je zanimljivo....

Lepotani.com: Da li su ti gurali vestacki penis u guzu?

ODGOVOR: Nisu, ali sam ga sam koristio u zamjenu za prave a ti pravi nisu trebali nikakvu Viagru, svi su bili i više nego dovoljno potentni.

Lepotani.com: “Sta si ti sve gurao sebi u dupe?”

ODGOVOR: Svijeću, mrkvu, vibrator.

Lepotani.com: “Da li bi sebe opisao kao promiskuitetnu osobu?”

ODGOVOR: Definitivno ne.

Lepotani.com: “Da li ti je vazna ljubav,ili ti je bitno samo da frajer ma dobru kurcinu kojom ce da ti rasturi guzu?”

ODGOVOR: Ljubav je barem meni presudna. Iako ni sam nisam siguran je li to ljubav ili ljubavna, seksualna opčinjenost nekom osobom. Ali kad sam s nekim onda mi ne pada na pamet bilo što mijenjati osim što volim kada me netko drugi gleda u ljubavnoj igri sa partnerom.

Lepotani.com : “Da li si se testirao na HIV? Da li zahtevas da imas uvid u rezultate testova na HIV od tipova koji te jebu u dupe?”

ODGOVOR: Jesam. Nisam  od nikog tražio testove kao što nisu ni oni od mene, jer sam svakoj vezi u kojoj sam bio ušao u nadi da sam dobro odabrao. Imao sam povjerenja i oni su imali i to je to. Ali ipak sam napravio test i bilo je ok.

Lepotani.com: “Da li volis da sisas kurac bez kondoma?”

ODGOVOR: Njami, pa tko ne voli. A sisati sa kondomom to mi je bez veze. Koji je tu gušt i meni i njima?

Lepotani.com: “ Kada te tipovi guze da li uvek zahtevas da te guze sa kondomom,ili neki put dozvoljavas i da te naguze bez kondoma?”

ODGOVOR: Na to sam već odgovorio. U jedno i drugo.

Lepotani.com: “Koliko cesto onanises?”

ODGOVOR: Jednom dnevno, ali znao sam frajere iscijediti i oni mene po nekoliko puta u toku ljubavne igre. 

Lepotani.com: Kako izgleda tvoj seksualni zivot?

ODGOVOR: Uvek sam bio maštovit, pun ideja, uvijek sam vodio računa o partneru. Tako je i danas. Seks sa muškarcem koji vam se sviđa može biti daleko intentzivniji nego sa ženom. Iz vlastitog iskustva. Ponekad mi se čini da bih na sjećanja na neke trenutke mogao svršiti i bez ručne stimulacije. Pale me stariji tipovi od mene, ne prestari, oni od 40 do 50 godina. Lijepo njegovani, izbrijani, obrezani, potentni, nježni, sistematični....

Probao sam relativno svašta – ne sa puno ljudi, ali imam jednu želju: ono što su mene stariji ljubavnici naučili rado bih prenio nekom mlađem jasno koji ima sklonosti prema istom spolu. To je ono zbog čega se živi. Mazio bih ga, ljubio, lagano eksperimentirao na raznim mjestima, imao ga samo za sebe, satima, kao što sam se ja predavao iskreno bivšim ljubavnicima, volio bih kada bi mi se s povjerenjem netko prepustio i otkrio čari muško-muške ljubavi.