Sajt namenjen LGBT populaciji

NEOBICAN POLICIJSKI NALOG

________________________


Ili                                                                                            "Nemoj da se cimas dok GA primas!"

 Tog prepodneva roditelji su nekuda otišli a ja sam ostao sam u kući. Vrućina je bila nepodnošljiva tako da sam otvorio širom vrata kako bi se soba izluftirala a ja sam legao go na krevet i drkao uz gay pornić. Tako sam ga žestoko masirao,mazio sam se po grudima štipajući bradavice,stavio sam kažiprst u usta,ovlažio sam ga i gurnuo u guzu... Leđa sam okrenuo ulaznim vratima i dahtao sam na sav glas,pljeskao sam se rukom po guzovima,a kita me je bolela od žestoke erekcije.  Izgubio sam se od tolikog drkanja da nisam primetio policajca koji je stajao kraj vrata držeći u rukama nalog za privođenje.“Jao“,viknuo sam od sramote.“Nešto si mnogo vredan od jutros druže“,nasmešio se prišavši krevetu,brže bolje  sam isključio TV,on se na to nasmejao. Bio je dobar tip od nekih 45. godina otprilike,uniforma mu je stajala kao salivena.“Izvinite, samo da se obučem“, pocrveneo sam od stida,ali imao sam utisak da mu se svidelo što me je zatekao u toj pozi. Obukao sam dugačku majicu koja mi je prekrila guzu i onako bez gaćica sam izašao pred pozornika,on me je čekao tako što je legao na krevet ispruživši noge. „Ko je I.S.?“, upitao je. „To je moj otac“.   ,,Imam nalog za njegovo hapšenje“. ,,Zbog čega?“.“Pokrenut je postupak protiv njega zbog 5 neplaćenih kazni za parkiranje i jedno prekoračenje brzine,a u sudu se nije pojavio“. „On je na poslu,da li može bez privođenja, nezgodno je zbog komšija?“.“Pa sad,ja imam nalog!“. „Ako mogu ja nešto da učinim?“. „Možemo recimo da zajedno odgledamo onaj pornić“, sam je upalio TV. ,,Može“,bio je opasan i iskusan lisac,osvojio me je u startu.  Legao sam kraj njega,na TV-u je bila scena sisanja kite,okrenuo se ka meni masirajući kurac kroz pantalone.“Jer si ga popušio nekada?“.“Nisam, ali bih voleo da probam“.“U redu,navali“, otkopčao je šlic i izvadio ogromnog đoku,voda mi je išla na usta toliko sam ga želeo. Zgrabio sam ga za čas i nabio ga sebi u grlo.“Polako mali,slomićeš ga, koristi jezik“,obožavao je kada mu se liže glavić.  ,,Zar nećete da skinete opasač i pištolj,bojim se da ne pukne?“.
,,Ne boj se, kod mene kada pukne,metak izleće u vidu sperme!“. „Voleo bih da vidim kako to izgleda?“. „Videćeš ako se budeš trudio“, ,nabijao mi je usne na svoja nabrekla jaja. ,,Hoću da te pojebem, daj mi guzu!“. „Bojim se, boleće me?“. ,,Neće, ako je dobro podmažeš“, gurnuo mi je svoj tvrdi jezik u anus,lizao je čvrsto stiskajući moje guzove svojim snažnim rukama,ljubio ih je, izluđivala ga je moja koža meka kao svila.“Sada je red da ga primiš“,pljunuo je na dva prsta i podmazao glavić,prodirao je polako ulazeći u moju toplu unutrašnjost. Bolelo je, ali on je bio nežan, na svaki moj jauk zastao bi dok mi se rupica nije u potpunosti navikla na njegov kalibar. Bol je nestao,a ostao je samo fantastičan osećaj,ubrzo sam se nabijao sve jače stežući mu kitu guzovima. Osećao sam vrelinu njegovog uda dok je boravio u meni. Počeo je da svršava,izvukao ga je i poprskao mi rupicu,kratki mlazevi su završili i na mojim leđima. Srednjim prstom sam skupljao kapljice sperme sa moga tela i olizao ih. Zakopčao je šlic i pozdravio me rukom ostavivši poziv koji sam posle podne predao tati. On je nepažljiv vozač pa se nadam da ću ga uvek ovako spašavati.

                                                      K   R  A  J

 

Vase pohvale,kritike,primedbe i sugestije mozete poslati na E-mail

lepotaniwwwlepotanicom@gmail.com

Na isti mail nam mozete poslati i Vase erotske gay/bisex i str8 price.