Sajt namenjen LGBT populaciji

PREPORUCUJEMO VAM FILM "PORED MENE"

Tema filma Pored mene su odnosi grupe gimnazijalaca koji ostaju zaključani jednu noć u školi, lišeni mobilnih telefona i interneta, i po prvi put upućeni da vide osobe pored sebe drugim očima, skidajući sloj po sloj predrasuda sa kojima su živeli i rasli. Tema je i generacijski jaz između njih i njihove profesorke istorije Olivere, koja na sve načine pokušava da im se približi i uspostavi nekakvu komunikaciju sa generacijom koju su svi unapred otpisali.
 
Juce sam gledao odlican domaci film "PORED MENE" u kome igraju mladi,lepi,zgodni i seksi lepotani. To NIJE gay film,ali u filmu ima nekoliko vrucih gay scena zbog kojih  ga vredi pogledati. Najbolji frajer u filmu je seksi dasa STRAHINJA ,sportista,koji izgleda kao Apolon Belvederski. Njegov gay kolega iz gimnazije trza na carobnog STRAHINJU i pokusava da ga zavede. Najbolje scene su u svlacionici kada se STRAHINJA lagano skida i go odlazi pod tus. Dok se STRAHINJA tusira njegov seksi ortak mu prilazi iza ledja i posmatra njegovu golu,misicavu i seksi guzu... Dalje Vam necu prepricavati,reci cu Vam samo da posle te scene sledi jedan vruc,muski poljubac dvojice ortaka....
 
Reditelj STEVAN FILIPOVIC je jedan iznijansiran intelektualac koji poseduje blistavu inteligenciju.
 
Prenosim Vam jedan odlomak iz njegovog intervju-a :" - DRUGA stvar koja mi je veoma važna u filmu jeste kako izgleda biti žrtva. U "Šišanju" smo govorili o nasilnicima, a sada se bavimo kako izgleda kada si pripadnik neke manjinske grupe, kakvi su ti odbrambeni mehanizmi koje možda čak prihvataš od društva i koji su možda loši, a koje, u stvari, kopiraš od svojih nasilnika. Moram da pomenem da je cela geneza za film krenula od predstave "Muškarčine" Minje Bogavac, koja me je oduševila. Minja priča tim jezikom kakav sam želeo u ovom filmu, i onda je ona zajedno sa mnom oblikovala "poslednju ruku" scenarija."
 
KOMPLETAN INTERVJU JE NA ADRESI
 
 
 
Vase utiske posle gledanja filma posaljite na mail