Sajt namenjen LGBT populaciji

GURNITE VASEM DECKU PRST U ANUS!

Masaža i dodirivanje prostate neke muškarce može dovesti do najjačih orgazama koje su ikad doživeli, a znalci govore da to dobro utiče i na zdravlje prostate. Jeste li znali da i muškarci imaju G tačku?

PRVO PITAJTE VASEG LJUBAVNIKA DA LI GA PALI DA GA "JEBETE" JEDNIM PRSTOM U GUZU? AKO GA TO UZBUDJUJE,PRETHODNO ISECITE NOKTE,I STAVITE RUKAVICE KOJE MOZETE KUPITI U APOTECI.  VASEM LJUBAVNIKU NAMAZITE ULJEM ZA BEBE ILI VAZELINOM  PREDEO OKO ANUSA,A ONDA MU LAGANO GURNITE JEDAN PRST U ANUS...GURAJTE MU PRST NAPRED-NAZAD,GORE-DOLE... DOK GA "JEBETE" PRSTOM U DUPE,POPUSITE MU KURAC... TO MOMCI NAJVISE VOLE!!!

Proizvođači igračaka za odrasle izradili su čak i poseban vibrator namenjen stimulisanju muške G tačke.  Muška G tačka je prostata. To je žlezda koja se nalazi otprilike pet do sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala i neposredno ispod mehura. Iako je njen osnovni zadatak proizvodnja semenske tečnosti koju luči u mokraćnu cev, prostata ne doprinosi samo reprodukciji muškarca nego ga može dovesti i do vrhunca. Masaža i dodirivanje prostate neke muškarce može dovesti do najjačih orgazama koje su ikad doživeli, a znalci govore da to dobro utiče i na zdravlje prostate. Prostata se može stimulisati na dva načina: laganom masažom kože na tom području ili kroz anus. Kako bi muškarac dozvolio stimulisanje prostate na taj način, oba partnera moraju biti maksimalno opuštena i stvarno željna nove avanture. Bez velikog poverenja i pozitivnog odnosa, do igrica te vrste teško je doći.

VASE KOMENTARE POSALJITE NA E-mail:  ngo.belgrade@gmail.com