Sajt namenjen LGBT populaciji

ZESTOK SEKS U BIOSKOPU

PRVI PUTA

Miris poroka ili kako to može izgledati u kinu (nekada)
____________________________________


Ništa nije ljepše nego se prisjetiti prvog puta u životu. Muškarac ili žena, s muškarcem ili ženom svejedno je. Uvijek je isto, intrigantno, uzbudljivo – za sva vremena.
Više nisam siguran da je ova moja priča fikcija ili stvarnost. Zapravo je kombinacija svega po malo, ali me taj događaj koji se zaista dogodio odredio za cijeli život. I mislim da ću mu uvijek biti zahvalan.

Počelo je to dakle tamo negdje u srednjoj školi. Volio sam cure, ali sve me više privlačio i muški spol. Ne mogu reći da sam bio latentni homoseksualac ali jedan nevjerojatan događaj mi je zauvijek promijenio život. Sjećate se mekih pornića u kinima, Emanuela, Šveđanki, Ljubavnika lady Cheterly? Iako su u usporedbi s današnjim to bile naivni filmovi, mi klinci smo ludili za njima, jer je to bilo doba najburnijih hormona. U našem gradu postojala su dva kina, subotom navečer od 22 sata igrali su ti pornići i karte su se morale kupiti već prije prve dnevne predstave u 18 sati. Uglavnom je na njih odlazilo cijelo muško društvo ili s najboljim frendom, ali znao sam otići i sam i onda u tami kina, posebice ako je bio zadnji red ili mjesto do zida lijevo, lagano zavući ruku ispod jakne i hlača i drkati. Oni koji su to probali i koji se sjećaju vremena s kraja sedamdesetih i početka osamdesetih znaju o čemu pričam.

Ne znam više kako ali jednom prilikom sam se našao u sredini zadnjeg reda osječkog kina, sam bez frendova. Igrao je novi film koji nisam gledao (ne sjećam se točno imena, ali se jako dobro sjećam nekih scena gdje je neka mlada cura, naivna plavuša mijenjala frajere kao na traci...). Sjeo sam u zadnji red zadovoljan što ne vidim nikog poznatog oko sebe. Osijek je u tom vrijeme bio i dovoljno velik i dovoljno mali za tako nešto.
Nisam ni obraćao pažnju na ljude lijevo i desno od sebe, jer mi nisu bili poznati. Počeo je film, odmah na početku sam se popalio na scene koje do tada nisam vidio. Prebacio sam jaknu preko sebe i lagano otkopčao hlače, otvorio cif i zavukao ruku. Nisam htio svršiti prebrzo pa sam ga lagano mazio. Kurac mi je pola filma bio u erekciji i čim bi se približavao vrhuncu ja sam prestajao s maženjem. Ta moja igrica očito nije promakla tipu lijevo od mene. Nisam ni primijetio kako je i njegov baloner završio preko mojih nogu i u jednom trenutku na mom su se kurcu susrele dvije ruke - moja i njegova. U prvi tren sam se trgnuo, uplašio sam se iznenađenja, odgurnuo ga i malo se okrenuo od njega. U mraku nisam mogao dobro razaznati, ali sam vidio da je stariji tip, vrlo lijepo je mirisao na neki losio poslije brijanja. Minut ili dva zapravo nisam znao što napraviti. On se kulturno povukao, čak je i baloner povukao s mene i film se nastavio, a ja sam malo okrenut od njega nastavio milovati kurac koji je ubrzo eksplodirao, pa sam se već prije kraja filma obukao i brzo iskrao iz kina. Taj događaj mi danima nije izlazio iz glave. Sjećajući ga se drkao sam ko lud i odlučio već slijedeći vikend otići kupiti kartu što ranije za zadnji red, ne bi li možda opet sreo istog tipa koji je tako dobro mirisao. Došavši pred kino već je bila gužva i ja sam stao u red. Ispred i iza mene nije bilo nikog tko je sličio na čovjeka čiju sam ruku "doživio" prošle subote. Bio sam malo razočaran. A onda kada sam gotovo došao na red za kupiti kartu, sa strane je iskočio čovjek u baloneru i bijelom puloveru i upitao me bi li kupio i njemu kartu. Doslovce sam se skamenio, ali nisam imao kud. Pristao sam, uzeo novce, kupio kartu čovjeku i otišao u grad. Dugo mi je i trebalo da se odlučim uopće otići na noćnu predstavu, jer bi to značilo samo jedno – da sam popustio jednom poroku za koji nikad ne bi vjerovao da se meni može dogoditi.
Popio sam dva konjaka za hrabrost i otišao u kino. Nisam došao na početak nego par sekundi prije početka projekcije. Sjeo sam na svoje mjesto i shvatio da je čovjek opet lijevo od mene kao i zadnji puta. Ni on ni ja nismo izustili ni riječ, ali sam ga ovog puta pogledao u lice u polu mraku kina. Nasmiješili smo se jedan drugom i svjetla su se ugasila. Prvih par minuta nisam ništa radio. Moja jakna je bila preko mojih koljena, a onda je lagano i on prebacio svoj baloner. Film me sve više rajcao i ja sam zavukao ruku i otkopčao hlače, čak više nego inače. On je to očito pomno promatrao i bila mu je to otvorena pozivnica. Oslobodio sam svog pišu iz bokserica i jednostavno čekao. Nakon nekoliko minuta na mojoj preponi se našla njegova nježna ruka. U prvi tren nisam dozvolio da prođe dalje, ali to je jednostavno bilo jače od mene. Da li alkohol ili jednostavno nekontrolirano uzbuđenje u tim godinama (bilo mi je 17), ali ja sam digao svoju ruku i propustio njegovu. Više nije bilo ni kontrole ni natrag.
O Bože kad se sjetim mogao bih odmah svršiti. Kako je bio nježan. Lagano, lagao je stavio svoju ruku na moj nabrekli kurac i ništa nije radio. Prelazio je prstima kroz moje dlake, a ja sam se tresao od strasti. U jednom je trenu povukao ruku što me iznenadilo, ali već tren kasnije sam shvatio kako je samo otišao po pamučnu maramicu koju je stavio na moj kurac i ponovno zavukao ruku ispod. Ja sam se raspametio. Zavukao sam svoju ruku stavio je na njegovu i počeo stiskati. Tada je prvi puta progovorio. "Polako, pusti mene", rekao mi je na lijevo uho i ja sam izvadio svoju ruku i čvrsto se primio za stolac. Nisam siguran da je trajalo minutu, dvije ili samo par sekundi. Počeo sam svršavati kao nikad prije zalijevajući tko zna što sve ne - gače, hlače, njegovu ruku, maramicu, jaknu, baloner... Nije me bila briga, bila je to nedoživljena ekstaza koju je vrijedilo doživjeti.

Polako, kada se bura smirila, on je počeo moje nabreklo koplje brisati od sperme, pa je uzeo novu maramicu, a ja sam se nakon par minuta okrenuo njemu i gledajući ga u oči počeo sam sebi drkati. Lijevom rukom sam privukao njegovu slobodnu ruku da bi zajednički drkali moj kurac koji je vapio za novim orgazmom. Nasmiješio se čarobnim osmjehom, imao je kratku njegovanu bradu i brkove, i jebeno je mirisao. Nije mi ponovno trebalo dugo i opet sam svršio u bokserice, manje nego prošli puta i onda je on napravio nešto što me potpuno raspametilo i zbog čega sam se tom čovjeku poslije potpuno predao. Uzeo je moju desnu ruku i lagano polizao moje prste na kojima je bilo malo sperme. Gledali smo se u oči, on se okrenuo meni ja njemu da nas nitko ne vidi da bi mi polizao prste. Jedan za drugim. Ludilo. Mogao sam opet svršiti od uzbuđenja. Kada je završio samo je rekao "Tu sam i iduće subote", lagano se obukao i ustao. A slijedeći put sam doživio nešto nevjerojatno, fenomenalno, no o tome u slijedećem nastavku....

NASTAVLJA SE ....

2.dio

IGRICE NEVINOG DJEČAKA I POHOTNOG PEDERA

Događaji iz kina kada mi je nepoznati sredovječni gospodin drkao kitu i poslije polizao svoje prste toliko su me raspametile da sam jedva čekao novu subotu i odlazak na kasne projekcije mekih pornića. Više uopće nisam razmišljao o šveđankama, sisama i jebanju, nego samo o tome što ću novo doživjeti s čovjekom koji se na nevjerojatan način uvukao o moj život. Danima sam se pripremao maštajući o svim mogućim kombinacijama. Bio sam spreman na sve iako nisam imao pojma što će se dogoditi. Nisam imao nikakvog iskustva ali sam nekako u dubini duše imao povjerenje u tog meni nepoznatog čovjeka kojeg nikada prije nisam viđao u našem nevelikom gradu.
Došla je i treća subota. Prve me je samo dodirivao u kinu, druge smo otišli korak dalje i izdrkali moj kurac a treće.... Nestrpljivo sam iščekivao. Došao sam kupiti kartu ranije i vidio da on već stoji u redu. Prišao sam mu i pružio novac da i meni kupi kartu. Nasmiješio mi se i rekao 'nema problema'. Djelovao je nekako čvrsto i odlučno, a ja sam došao do ruba. Dao mi je kartu i pitao me jesam li za sok. Izvukao sam se odlaska s njim negdje gdje me netko može vidjeti. 'Vidimo se kasnije', rekao sam mu i doslovce zbrisao. Opet sam ušao u kino malo prije 22 sata, svjetla su se već počela gasiti i shvatio sam da je kupio karte u zadnjem redu, ali na samog kraju reda kod izlaznih vrata. Ovoga puta on je sjeo na sam kraj reda, a ja stolicu lijevo od njega. Pitao sam se što me čeka, tresao sam se nestrpljivo čekajući početak predstave. Film opet neki meki pornić, ja već na početku otkopčavam hlače, ni ne trudim se sakriti od mog susjeda u kinu, njegova ruka završava na mom kurcu - ali vrlo kratko, izvlači je ispod balonera i uzima moju ruku i vuče je prema sebi. Počinjem se tresti: pa on želi da se ja igram s njegovom kitom. Kako samo zna da sam to nestrpljivo čekao. Zavlačim ruku i vidim da on ispod štofanih hlača nema ništa, gol je golcat. A tek onda šok. Oko njegovog kurca sve je izbrijano, golo. Moja desna ruka istražuje kitu gospodina kojeg zapravo ne poznajem. Osjećam kako mu se kurac budi i raste. Debela mesnata obrijana kita koja izaziva žmarce u mom stomaku i otežano disanje. Odjednom mi moj partner miče ruku i zakopčava se. Mislio sam u prvi mah da je možda svršio ali on mi je samo šapnuo na uho: "Dođi dolje u muški WC ako ga želiš vidjeti izbliza". Toliko sam bio uspaljen da se nijednog trenutka nisam dvoumio. Minutu nakon njega i ja sam se zakopčao i tiho iskrao iz sjedalice, da stolica ne udari i da me netko ne primijeti. Svi su bili zaokupljeni filmom koji je bio na samom početku. Kao nezainteresirano sam ušao u poveliki WC koji je imao potpuno zatvorene kabine. Nisu to bili boksovi nego zasebni wc-i zidani s vratima od stropa do poda. Polako sam ušao da vidim ima li još nekoga i krenuo prema kabinama. Iz zadnje je provirio on. "Dođi" rekao je i ja sam ušao, a on je za mnom zaključao vrata. Nije više bilo povratka. "Želiš ga vidjeti", pitao me. "Da", odgovorio sam pomalo treptavim glasom. On se okrenuo meni i otkopčao svoje hlače, spustio ih i ispod njih se ukazao prelijepi kurac, obrezan, obrijan, u blagoj erekciji. "Uzmi ga u ruku", rekao mi je. Drhtavim rukama sam obuhvatio kurac i počeo ga milovati. On mi je uhvatio glavu prošao rukom kroz kosu i približio se mojim ustima. Poljubio me prvo polako, a onda s više strasti gurajući mi jezik u usta. Prihvatio sam jer se više jednostavno nisam mogao kontrolirati. Potpuno me uspalio. Ljubili smo se tako neko vrijeme, a onda je on otkopčao moje hlače, spustio ih zajedno s boksericama i uzeo moju kitu u svoju desnu ruku. "Tako si nježan" rekao mi je i zatim sam osjetio njegovu lijevu ruku na mojoj guzi. Osjetio sam drhtaj kod njega kada je shvatio da pored sebe i samo za sebe ima nevino, prčasto okruglo dupe s mladalačkim svjetlim dlačicama. Naglo me okrenuo i prislonio je svog pišu na moje dupence. "Ne boj se neću ti ništa", ohrabrio me. Tako se pritisnuo uz mene straga da mi je objema rukama mogao držati kurac koji je stajao poput koplja. A onda je uslijedilo iznenađenje. Spustio se i počeo mi ljubiti guzu. Čuo sam tihe uzdahe uživanja. Poljupce je odjednom zamijenilo prvo nježno a onda sve strasnije grickanje. "Kako si lijep, o hvala ti, hvala ti Bože", šaputao je i grizao me sve jače. Ja sam u jednom trenu svršio, ali kurac mi je ostao u takvoj erekciji kao nikad prije. U toj ekstazi gotovo nisam primijetio da je razmaknuo moje okrugle guzove i počeo jezikom lizati rupicu koju sam temeljito oprao prije odlaska u kino. Kao da sam znao. Jeza je potresla moje tijelo i ja sam počeo stenjati čekajući da me pojebe. Više nisam dvojio da želim kurčinu u sebi, u svom dupetu. No on je samo lizao i polako gurao jezik u rupicu dok sam ja gubio razum. Točno je znao što radi i što želi postići. Okrenuo me i uhvatio me za kurac i primio ga u usta. Više se nisam kontrolirao od strasti i užitka. Kada sam bio potpuno napaljen, ustao se poljubio me i rekao: "Sad je na tebe red", rekao je i ponudio mi svoj prelijepi kurac u erekciji. Nisam čekao ni sekunde, spustio sam se na koljena i usisao ga u usta. Prvih par puta (jer sam prvi puta pušio kurac u životu) malo sam ga zagrebao ali vrlo brzo sam shvatio kako treba palacati kurac u ustima i počeo sam mu drkati sve jače. Nisam imao iskustva i nisam znao kada će svršiti, ali on mi je samo u jednom trenutku nabio kurac jače u usta i počeo svršavati. Usta su mi se punila i nisam imao izbora nego sam morao gutati da se ne počnem gušiti. Prvi gutljaj, malo sam se zagrcnuo, a onda sam shvatio da mu sperma ima sasvim ugodan okus i sve sam progutao. Malo sam ga još držao u ustima a onda me podigao i poljubio. Jezikom je kupio ono što je u mojim ustima, a onda se spustio u uzeo moj kurac u usta. Brzo sam mu svršio i u ekstazi rekao da želim izgubiti nevinost s njim. "Vodite me kući". "Idemo odmah ljepotane", odgovorio je gospodin koji mi se putem prvi puta predstavio. Zvao se Branko, imao je 49 godina, nije bio oženjen, bio je homoseksualac koji je imao nekoliko ozbiljnih veza ali je trenutno bio sam u potrazi za novim partnerom. Priznao je da sam ga očarao izgledom, da me je nekoliko puta vidio u kinu i da je dugo planirao i vrebao kako će me zavesti. Pa kud puklo. I bio je presretan što je uspio. Uveo me u dvorišnu kuću gotovo u centru grada, donji dio ništa posebno, socijalistički dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, ali me odmah poveo na kat. Uveo me u spavacu sobu s ogromnim okruglim krevetom, rekao mi da se raskomotim a da on ide u kupaonu. Čuo sam šum vode i nakon nekoliko minuta me pozvao da dođem. Ušao sam u kupaonu gol golcat sa kurcem u erekciji. Nikad u životu nisam vidio takvu kadu nepravilnog oblika, zauzimala je više od pola kupaone, sa strane je šikljala voda, on je ležao u njoj. "Dođi ljepoto" pozvao me i ja sam ušao u njegovo gnijezdo. Bio sam van sebe od strasti. Legao sam na njega i počeo ga ljubiti. On je rukom prelazio po mojoj guzi a ja sam se tresao. Ljubili smo se dosta dugo, tako i toliko da sam ponovno svršio i bez nekog fizičkog dodira, samo trljajući svoje tijelo o njegovo. Mazili smo se dugo i nježno, voda je bila predivna topla i mirišljava, a on me nije ispuštao iz ruku znajući da sam ja njegov životni zgoditak. Malo sam mu pušio, dizao ga i spuštao, imao je najljepši kurac koji sam ikada vidio u svom životu i poslije toga, ni predug ni predebel - upravo apolonski. Više nisam mogao izdržati nego sam sam ustao, uzeo ručnik, uzeo mu ruku i poveo ga onako mokrog u spavaču sobu. Odmah sam legao potrbuške i pokazao mu što želim. Naprčio sam svoje dupence a on me počeo lizati. Nakon par minuta, otišao je do neke ladice izvaditi neku kremu i počeo mi je utrljavati u guzu. Klasika, malo prelaska preko rupice, pa jedan prsta, pa dva ... Nekoliko puta me pitao želim li to zaista i da će završiti u zatvoru zbog veze sa mnom, ali ja sam ga definitivno ohrabrio riječima: "Molim vas pojebite me više, ne mogu izdržati!"
Privukao me k sebi i počeo lagano gurati kurac u moju rupicu. Išlo je užasno teško, ali on je bio nježan i strpljiv. Boljelo me sve jače i jače, ali nisam htio odustati. I onda odjednom snažna bol i više ništa. Osjetio sam prvi puta kurac u svojoj guzi. Duboko, do grla. Nije se kretao, samo ga je držao da se naviknem. Vrtilo mi se sve više u glavi, a ekstaza je dostizala vrhunac. Poslije mi je pričao da sam se derao, glasno uzdisao i da se bojao da će nas čuti susjedi. A onda je počeo užitak. Kurčina u mojoj guzi se lagao kretala naprijed nazad i ja sam počeo ludjeti od užitka, a onda je on počeo puniti moj čmar spermom. Legao je na mene. Očekivao sam kraj ali njegov kurac se nije spuštao. Stajao je kao štap o mom dupetu. "Tako si lijep", ponavljao je stalno i ljubio me po leđima, vratu, uhu, kosi. Tako ležeći na meni odjednom je ponovno ubrzao malo grublje i za nekoliko trzaja opet je počeo sukljati spermu u mene. Bože, jebe me bez zaštite nepoznat muškarac, homoseksualac, ali u tom trenutnu ništa mi nije bilo važno. Kada se napokon digao s mene, vidio sam sukrvicu na njegovom penisu, na plahtama, a iz moje guzice se cijedilo u mlazovima. Umotao me u plahtu i odveo u kupaonu i položio u kadu. "Uzeo sam ti nevinost i sada ćeš uvijek biti moja kurvica, moja ljepotica", prijeteći mi je tepao dok me tuširao. Tu sam noć ostao kod njega. Roditeljima sam rekao da ću ostati kod prijatelja, prijatelju sam smuljao da sam našao žensku i tako sam proveo kod Branka dva dana i dvije noći. Cijeli slijedeći dan me njegovao i čuvao za navečer. Obrijao me skroz, a ja bih svršavao samo na njegov dodir. Toliko sam bio napaljen da mu kurac nisam ispuštao iz ruke. Malo sam ga mazio, malo ljubio, malo pušio i fafao, tako da više u njegovom orgazmu nije bilo ni kapi sperme. Sve sam gutao, a čak sam malo progutao pišaline kad je išao na WC, a ja za njim kao opsjednut. Slijedeću noć smo uglavnom spavali goli, a onda me naredni dan rasturao. Guzio me u svim mogućim položajima, bez ikakve zaštite i kada sam htio krenuti kući shvatio sam da ne mogu normalno hodati koliko mi je guza bila razvaljena. Mjesecima me jebao na najrazličitije načine i na najrazličitijim mjestima sve dok me se nije zasitio. Viđali smo se sve manje, jebao me sa sve manje strasti, a ja sam krenuo tražiti neka nova uzbuđenja i nove izazove, prvo u vojsci u Beogradu, a onda i na faksu u Novom Sadu. Tko zna gdje je danas i da li me se sjeća. Ja njega neću nikada zaboraviti.

VASE UTISKE POSALJITE NA MAIL

ngo.belgrade@gmail.com

___________

LICNI OGLASI POD SIFROM

Ako ste punoletni,i ako zelite da se javite na neki oglas objavljen pod sifrom na Lepotani.com pisite nam na E mail

ngo.belgrade@gmail.com

Napisite i sifru koja stoji ispod svakog oglasa .

SPISAK LINKOVA SA GAY / BISEX I STR8 PRICAMA

http://www.lepotani.com/articleview.aspx?articleid=995

___________

KAKO DA OBJAVITE VAS LICNI OGLAS POD SIFROM NA Lepotani.com ?

Ako ste punoletni pisite nam na E mail

ngo.belgrade@gmail.com

Od 1. II 2016. licni oglasi pod sifrom se placaju. Za vise informacija budite ljubazni i kontaktirajte nas na mail.

Bilo bi pozeljno da ostavite i Vas broj mobilnog,a prvo bi vam poslali sms i dogovorili bi se kada da se cujemo u vezi oglasa. Nas moto je :" DISKRECIJA MAKSIMALNA " i da ne bi doslo do zloupotreba porazgovaramo sa svakim ko zeli da objavi oglas pod sifrom na Lepotani.com

Hvala na razumevanju.

Web Team Lepotani.com

SPISAK LINKOVA SA GAY / BISEX I STR8 PRICAMA

http://www.lepotani.com/articleview.aspx?articleid=995

___________________

KONTAKT E-mail : ngo.belgrade@gmail.com

Cenjeni posetioci,Pisalo nam je mnogo Vas i ovde cemo odgovoriti na neka Vasa pitanja. Kao prvo,Lepotani.com NIJE komercijalan sajt. Ovaj sajt uredjuju sami posetioci tako sto nam dobrovoljno salju svoje istinite ili izmisljene erotske str8, bisex/gay price i slike tela u gacicama ,bez face. Na sajtu objavljujemo umetnicke fotografije muskih tela u gacicama,bez face.

Napominjemo i naglasavamo da se mi ne bavimo snimanjem erotskih i / ili porno bisex/gay i str8 filmova . Nikada se nismo bavili snimanjem takvih filmova,niti planiramo da se bavimo time. Nasi punoletni posetioci nam i dalje mogu slati svoje erotske price i umetnicke fotografije svojih tela u gacicama,bez face, na E-mail ngo.belgrade@gmail.com Bilo bi korisno i pozeljno da nam u prepisci dostavite i Vase kontakt telefone kako bi mogli da Vas kontaktiramo.

Hvala na saradnji,Web Team Lepotani.com

Vase komentare,sugestije,primedbe,pohvale i kritike mozete poslati na E-mail

ngo.belgrade@gmail.com

Lepotani.com - PRICE

KLASICNE GAY PRICE:

http://lepotani.com/articlecategory.aspx?categoryid=53

_____________

VOJSKA - GAY PRICE:

http://lepotani.com/articlecategory.aspx?categoryid=55

____________

POLICIJA - GAY PRICE :

http://lepotani.com/articlecategory.aspx?categoryid=54

______________

STR8 EROTSKE PRICE :

http://lepotani.com/articlecategory.aspx?categoryid=58

_____________

BISEX - GAY PRICE :

http://lepotani.com/articlecategory.aspx?categoryid=51

_____________

FETISH - GAY PRICE :

http://lepotani.com/articlecategory.aspx?categoryid=52

Na sajtu objavljujemo Vase necenzurisane price koje nam mozete poslati

Na E-mail ngo.belgrade@gmail.com

_______

VIDEO SNIMKE SEKSI LEPOTANA POGLEDAJTE NA SAJTU Lepotani.com

http://www.lepotani.com/articleview.aspx?articleid=358

Ako ste mladi,zgodni,muzevni i atraktivni posaljite nam Vase video klipove u tesnim gacicama u kojima na primer igrate uz muziku,ali bez glave/face zbog diskrecije.

Uslov je da ste punoletni. Vase video klipove posaljite na E-mail ngo.belgrade@gmail.com Mozete nam poslati samo jedan ili vise video klipova,nema ogranicenja.

Najbolji video klipovi bice objavljeni na sajtu Lepotani.com

Diskrecija maksimalna!

Vasi video klipovi bice prvo objavljeni na:

http://www.youtube.com/user/TheLepotani

A zatim i na sajtu http://www.lepotani.comSlike seksi Lepotana pogledajte u Galeriji 3


http://lepotani.com/gallerypreview.aspx?galleryid=50

_____________________

SLIKE SEKSI LEPOTANA U 4 GALERIJE NA Lepotani.com

_____________________________________________

http://lepotani.com/gallerypreview.aspx?galleryid=52http://lepotani.com/gallerypreview.aspx?galleryid=51http://lepotani.com/gallerypreview.aspx?galleryid=50http://www.lepotani.com/gallerypreview.aspx?galleryid=56

_________________________________

Punoletni momci nam mogu poslati umetnicke fotke tela u gacicama,bez face,koje cemo objaviti u nekoj od galerija na

http://www.lepotani.com

Intimni delovi Vasih tela ce biti zatamnjeni,tako da nam mozete poslati i fotke na kojima ste goli. Kontakt E-mail

ngo.belgrade@gmail.com

DONATE

The portal http://www.lepotani.com is basically voluntary and fully depends on good-will donations. We are located in the Balkans in Serbia. Since we have not the proper conditions for functioning, we would welcome any help in any form: the exchange of articles on the gay topic, etc. Since the economic situation in Serbia is very difficult, we would appreciate any financial help in the form of money, which would serve to us for maintaining of our site. It would be very useful both for non-government organizations and for the Organization for Human Rights and organizations for promoting gay rights and Associations for improving gay life. If there are any donations, please contact us through our e-mail, and we shall send you further information on money transfer. Contact e-mail ngo.belgrade@gmail.com

If you need any certificate that you helped our site, we shall be very glad to confirm your contribution. In case you need our certificate for tax benefits, it will be sent on your request. Any articles about the regulations of the gay marriages in the USA and Western Europe, about the gay heredity, adoption of children by gay parents, articles about AIDS, new medicines, and sex culture in general would be welcomed to our site. Would you be so kind as to send us the mentioned material and donations to our E-mail address ngo.belgrade@gmail.com ; Web Team Lepotani.com Contact e-mail ngo.belgrade@gmail.com

__________

POMOC ZA Lepotani.com

Ovim putem pozivamo posetioce koji su u mogucnosti da nam pomognu novcanim donacijama, svejedno da li je rec o malim ili skromnim ili neskromnim donacijama . AKO ZIVITE U SRBIJI A ZELITE DA NAM POMOGNETE: * Najjednostavnije je da nam se javite mailom na adresu ngo.belgrade@gmail.com kako bismo se dogovorili o najefikasnijem metodu donacije!

AKO ZIVITE VAN SRBIJE A ZELITE DA NAM POMOGNETE:

* Molimo vas da nam se javite mailom na adresu: ngo.belgrade@gmail.com kako bismo se dogovorili o najefikasnijem metodu donacije.

Reklamirajte se na http://www.lepotani.com

BANER REKLAME

Cene su od € 30 – € 130 . Moguć je dogovor. Za dodatne informacije i kontakt pišite nam na ngo.belgrade@gmail.com