Sajt namenjen LGBT populaciji

KARANJE U VOJSCI JE DO JAJA!

Uvek sam bio pomalo bucmast,spor,trom,fizički napor mi je predstavljao veliki problem,nikada nisam voleo fizičko u školi,ali kada sam dobio poziv za vojsku ceo svet mi se srušio na glavu. Šta je tu je,morao sam da pođem iako me je tamo očekivalo sve ono od čega sam bežao,naročito su me plašili momci  jer sam bio gay i plašio sam se da se ne izdam. Čim sam stigao počele su moje muke,u mojoj grupi je bio neki Boban,lep,visok,razvijen momak,poželjan u društvu dok sam ja bio ono što kažu trinaesto prase ili treći točak,ili smetalo. Ostali su me prihvatili koliko toliko,ali on me je uvek zezao,ismejavao,koliko puta sam potajno plakao od nemoći i besa. Jednog popodneva smo imali fiskulturu i ostale vežbe,najteži zadatak mi je bio da preskočim kozlić,nekako sam preleteo sa strane i pao, ,,Gle ovog debelog,ništa ne ume da uradi?”, prokomentarisao je Boban,to je prelilo punu čašu, toliko me je iznervirao da sam skočio na njega i oborio ga na zemlju . Rvali smo se na parketu sale,ali za pravo čudo umesto da me udari,on se samo vrpoljio i smejao se,slučajno sam ga zakačio preko kurca bio je tvrd ko kamen. ,,Ustajte bitange jedne!“, viknuo je starešina,na silu nas razdvajajući,dok su se ostali smejali kao da su u cirkusu. ,,Gubite se,za kaznu pranje klozeta,sve da se blista!“, kažnjeni smo,ali veća kazna je bila što sam morao da budem u

istoj prostoriji sa njim.“Jer si sada srećan?“, viknuo sam na njega,dok sam uzimao krpu i kantu. „Jesam“, nastavljao je opušteno paleći cigaretu. „Kako te mrzim,ti si nešto najgore što postoji na ovom svetu!“. „A ti si nešto najlepše što postoji u celom univerzumu!“.  „Jebi se“, ponovo sam poleteo da ga udarim,ali me je on dočekao i stegao pribijajući se uz mene. „Šta ćeš sada?“. „Pusti me,jer si poludeo?“. „Jesam,ali  za tobom“. ,,Ostavi me bre“,okrenuo me je svojim snažnim rukama i strasno me poljubio,njegove usne su bile nešto najslađe što sam okusio,kao voće koje nema ime,bogatstvo koje nema cenu. „Šta to bi?“,izgubljen sam ležao u njegovom naručju. „Poljubac,dečko“.“Ti nisi normalan,ti si lud“,odbijao sam ga,dok mi je srce govorilo drugačije,a guza mi se  sve više vlažila.

,,Jesam, lud sam za tobom“. ,,Lažeš,da me voliš ne bi me onoliko zajebavao pred drugarima?!“ ,,Nisam znao kako da te osvojim,ali kada te neko zeza to je prvi znak da mu se dopadaš!“. „Ja nisam imao takav utisak?“.,,Kakav sada utisak imaš?“, skinuo je šorc do kolena i moju ruku stavio na njegov tvrdi kurac koji je onako vreo pulsirao u mojoj ruci. ,,Promenio sam utisak!“.,,Vidiš kako te voli,poljubi ga!“, kleknuo sam pred njim i poljubio glavić,Boban se tresao od uzbuđenja. „Ljubi ga još,usne su ti tako mekane i vlažne!“. Ljubio sam ga i milovao usnama,a onda sam ga celog usisao obrađujući ga jezikom od vrha do jaja,on me je mazio po kosi i vratu,dok sam mu ja sisao  sve jače i jače. „Nemoj tako brzo,ne želim odmah da svršim“, sad sam ja bio u prednosti. „Vreme je da ti se osvetim“, pušio sam mu sve jače nabijajući prst u guzu,Boban je drhtao sve više stenjući od zadovoljstva. „Imaš sreće,hoću da osetim tvoj kurac u sebi“, naguzio sam se pred njim,gurnuo mi ga je do jaja,toliko je bio željan da jebe da me je rukama stegao oko stomaka i nabijao se u mene sve jače i jače,prijao mi je onako vreo duboko u meni. Nije više mogao da izdrži počeo je da svršava prskajući u mojoj unutrašnjosti,to je bio prelep osećaj. Posle dobrog seksa me je poljubio strasno u usta,karali smo se u vojsci kad god smo mogli,a  posle vojske mi je postao dečko.  

K R A J

Vase utiske,pohvale,kritike,ideje i sugestije mozete poslati autoru ove price ako ste punoletni na E-mail ngo.belgrade@gmail.com

 Na isti mail nam mozete poslati Vase istinite ili izmisljene erotske bisex/gay i str8 price. Najbolja prica za 2012.ce dobiti vrednu nagradu. Najbolju pricu za 2012. cemo proglasiti 15.Januara 2013.godine.