Sajt namenjen LGBT populaciji

 

KAKO JE SVE  POČELO?

Već neko vrijeme sam razmišljao o seksu sa muškarcem.Desilo se to prije četiri godine, taman sam se spremao da završim srednju školu.Jednog proljetnog popodneva, vraćajući se iz škole sa komšijom i prijateljem, koji je inače godinu dana mlađi od mene, vodili smo običan razgovor.  Nekoliko trenutaka prije nego ćemo se rastati iz neobjašnjivih razloga ruka mi je poletjela prema njegovom međunožju. Zastao je, pogledao me i nasmijao se. Izustio je želiš li da ga vidiš i nastavio svojim putem?  Ostao sam ukopan gledajući za njim dok mi laganim korakom nestaje iz vida.Slijedeće jutro, sreli smo se na istom onom mjestu na kojem mo se jučer rastali. Pogledao me i ponovo upitao želiš li ga vidjeti? Nisam razmišljao nego sam ga istog momenta uhvatio za međunožje i nježno ga milovao. Prestao bih samo kada bi ugledao svjetla od automobila koji su nam dolazili u susret i nastavio čim bi prošli. Bio je to prvi put da sam u rukama imao kurac drugog muškarca.Isti scenarij se ponavljao i narednih nekoliko dana, samo što se i on počeo opuštati, tako da mu je kurac nakon mojih dodira ubrzo dostizao punu veličinu. Noćima sam maštao o tome da se mogu na miru igrati sa njegovim kurcem i sanjao sam  taj trenutak.Jedno jutro dok smo se lagano kretali prema autobuskoj stanici, moja ruka je bila na njegovom međunožju, iznenada je zastao i otkopčao kaiš.Pred mojim očima se pojavio lijep, debeo kurac u punoj veličini, bio je to trenutak o kojem sam sanjao. Pogledao sam ga i upitao smijem li? Klimnuo je glavom u znak odobravanja i već za nekoliko sekundi bio sam na koljenima, a u ustima sam po prvi put imao pravi kurac. Bilo je to ispunjenje mojih snova. Nisam želio prestati, ali morao sam kada su se u daljini pojavila svjetla nekog automobila.   Sreli smo se nakon nekoliko dana i dogovorili se da se nađemo i u miru ostvarimo svoje želje, ali o tome drugom prilikom……….

 

VASE UTISKE,POHVALE,KRITIKE,PREDLOGE I SUGESTIJE POSALJITE AUTORU OVE PRICE NA E-mail: ngo.belgrade@gmail.com

NOVE GAY PRICE KOJE SU NAM PRISTIGLE U MARTU,APRILU , I U MAJU 2013. GODINE , SU OBJAVLJENE NA ADRESI:

http://www.lepotani.com/articlecategory.aspx?categoryid=53

________________

VIDEO KLIPOVI ZGODNIH LEPOTANA

http://www.lepotani.com/articleview.aspx?articleid=816

Ako ste punoletni i zgodni posaljite nam Vase video snimke u tesnim gacicama ,bez glave/face,na E-mail ngo.belgrade@gmail.com

I objavicemo ih na adresi:

http://www.lepotani.com/articleview.aspx?articleid=816

________________

POZIVAMO SVE SPORTISTE , UNIFORMISANE TIPOVE ,KAO I OSTALE MUSKARCE, KOJI SU IMALI HOMOSEKSUALNE DOZIVLJAJE DA IH OPISU U FORMI PRICE I DA JE POSALJU NA E-mail:

ngo.belgrade@gmail.com

 

AKO MASTATE O SEKSU SA UNIFORMISANIM TIPOVIMA PROCITAJTE PRICE NA ADRESI:

http://www.lepotani.com/articlecategory.aspx?categoryid=55